

do 20 nov
|Zaal Westkouter
Culinaire avond met Matthieu Beudaert
UNIZO Deinze organiseert ook dit jaar een gastronomische avond ter gelegenheid van de ‘Dag van de Ondernemer’.
Startuur en locatie
20 nov 2025, 19:00 – 23:59
Zaal Westkouter, Kouter 129, 9800 Deinze, België
Over het evenement
Donderdag 20 november 2025 stipt 19u.
Aperitief en hapjes
Champagne - Alcoholvrije cocktail
3 bites volgens receptuur van gastchef Matthieu Beudaert – Table D’Amis *
Consommé rode biet – citroengras Oh de Laval
Maitake tempura – bieslook
Oester – gesmolten spek – zuurkoolsaus
1ste voorgerecht
Gebrande en gemarineerde Sint-Jacobsvrucht – koolrabi – flespompoen – koude herfstbouillon
Veggie: Gebrande en gemarineerdce koolrabi – flespompoen – gele biet – koude herfstbouillon
* Bodegas Bideona Cabezadas Viura 2023
* Niet alcoholische pairing door Chef Beudaert
2de voorgerecht
Geroosterde pijlinktvisjes – frisse linzensalade – velouté champingnon de Paris
Veggie: Gebakken eekhoorntjesbrood – frisse linzensalade – velouté champingnon de Paris
* D’Arenberg The Hermit Crab Viognier Marsanne 2023
* Niet alcoholische pairing door Chef Beudaert
Hoofdgerecht
Gebraden duifje Pelligrino Artusi – tortelli van boutjes/rode biet /citroentijm
Veggie: Dry aged rode biet – tortelli met geitenkaas/champignon/citroentijm
* El Camino 2021, Michelini y Mufatto Bierzo
* Niet alcoholische pairing door Chef Beudaert
Nagerecht
‘Boter en Melk’Boterijs – melkmeringues – melkkaramel
Koffie – versnaperingen
Chocolademadeleine – orangettes – macaron
Inclusief dranken tot 23.00u
Tickets
Culinaire avond met Unizo
Matthieu Beudaert - Table d'Amis* Aperitief & hapjes 4-gangenmenu incl. wijnen
Van € 210,00 tot € 2.100,00
Verkoop geëindigd op€ 210,00
€ 420,00
€ 630,00
